Followers

08 April 2010

Untuk Muhammad Fawiz bin Bakri @ Pakcik Skema

First of All, thanks untuk ini,
walaupun lambat tapi ikhlas ucapannya.
Keduanya,
nak jawab tag (walaupon malas sebenarnya).
Siapakah diri anda di rumah?
-Kakak yang garang
-Tuan kucing yang baik
-Cucu nenek yang pemalas

Siapakah diri anda di samping rakan?
-Paling kepoh
-Paling malas
-Paling kejam

5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai:
1) nak novel Laskar Pelangi (tak sempat nak beli. Bila ada masa nak beli, habis pulak, hampeh!)
2) Tak mengidam benda, cuma mengidam makanan.
3) -sda-
4) -sda-
5) -sda-

Siapakah nama pasangan anda?
Ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda.
Bilakah tarikh anda couple?
Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?  
Lagu tema cinta anda.
Apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda?
Ayyo soalan apa ni bro. Saya tiada jawapan sebab belum ada pasangan lah. Tak mau cerita pasal pasangan bilik (macam adik ain fath tu) sebab konteks soalan ni pasangan kekasih, kan?
So, nak jawab macamana kalu tak ada?
Lu pikirlah sendiri.

8 perkara ttg saya?
1) Hati kering.
2) Tidak peramah.
3) Suka makan, makan dan makan.
4) Suka kucing tapi tak boleh pegang sbb alergic bulu dia, nanti demam.
5) Suka makan coklat, rasa macam jatuh cinta.
6) Kalau ada orang admire, mesti selalu tak faham sampai org lain bagitahu (sila menyampah)
7) Naif tentang cinta.
8) Malangnya siapa yang akan berkahwin dengan saya nanti. So, jangan jangan jangan, haha.

SEKIAN WABILLAHI TAUFIQ WAL HIDAYAH, WASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKATUH.

3 comments:

F.Aminurrashidd said...

yerr baeklah.. noraini ahmad rupernyer sedang berbahagia yerr... hahaha..

cahaya mataku said...

hisy bukan nak ckp tima kasih :(
aha bahagia...
hihi
jgn tak tahu.
so harusnya akak noraini ahmad yag diberikan soalan tag ini, bukan saya.

F.Aminurrashidd said...

yerr baeklah.. terima kasih kerana menghargai dan terima kasih kerana mengingatkan.. heheh..

saya tahu siapa dia empunya nama pasangan beliau.. sudah mengakui face to face lagik.. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...