Followers

30 November 2010

Anyong Hasseyo Fieza!

Assalamualaikum dan salam ceria semua!


 Entri ini khas untuk buddy yg sangat-sangat saya rindui, Nur Hafizah Jamari @ Jamar. Selamat Hari Lahir ke-21 Fieza! Semoga hari mendatang lebih bermakna dan membawa sejuta bahagia! Muah3x!


Fakta Fieza dan Saya
:: Rumah dia selang tiga buah kampung dari rumah saya.
:: Kapten skuad marching KRS kami, dan kapten PPI kebangsaan masa dia kecik2 dulu, haha.
:: Dia sarjan yang baik, sementara saya sarjan yang selalu ponteng latihan (i bz okay, kih3)
:: Pernah duduk sama-sama di dorm Asma' ketika Tingkatan 1. Rindu saat itu! Damn much!
:: Sekelas ketika Tingkatan 4 & 5 Mujtahidah.
:: Sekarang kami berdua di UPSI, jodoh kan...
:: Di UPSI, dia tinggal di Bahtera Arked gara-gara tidak mahu berjauhan dengan saya di  KHAR (kan Fieza? kan kan kan?!)
:: Apa pun, dia memang sentiasa lebih pintar berbanding saya! Fiza, sila akui!


Ini ketika zaman kegemilangan kami, keh3!
STA astalavista babe!
(fokus pada ustaz BAT kami yg kacak ^^)

p/s: ko rindu aku tak Fiza? hik3

5 comments:

Cik Mus said...

sgt best kawad formasi ! hehe

fiezajamari said...

nora!!!!
thanx for dis entry..giler terharu weh!!! ngeh3..
thanx for the wish cyunk!!

1. bukan selang 2 kampung jer ker yang?? kui3.
2. fikir2 balik skrg..cam tak caya aku pernah dok jerit2 SKUAD!!! hahaha.
3. mane ade ko selalu ponteng latihan..ada jer tiap kali latihan..sem depan aku amek guru krs..wah!! bahagia2..kikiki.
4. sekali je kite se'dorm'..pastu tak de dah kan?huhu.
5. 3 mum dulu pun sekelas la cyunk..hehe.
6. ya..jodoh saya kuat dgn kamu..bermula dari sta, high school(sekejap jer) dan bertemu kembali di UPSI.
7. tau pun aku tak bleh berjauhan dgn ko..tapi pindah sini jarang jugak jumpenye..aiyaaa..hahaha!
8. pintar??? ohh...tidak sesekali. kamu juga pintar sayang..sebab tu kite ada kat sini..di UPSI..hihihi.

nak gugur jantung aku bila dapat tahu ustaz yazid jadi guru penasihat krs..hua3..kenangan~~

SAYA RINDU SANGAT2 PADA NORAINI MUNAWAR!!!!!

din36 said...

semoga terus bersahabat..huhuhuhu.. (bajet nak menyampuk.)

Cahaya Mataku said...

mus: sangat sangat sangat best. tak dapat nak terjemahkan perasaan bila berada d tgh padang kawat. memorable...

fiza: fine. ko buat aku nanges. rindu zaman2 baru baligh dulu... kita jauh d mata, tp dekat dalam hati! mahal kitak, fiza!

Cahaya Mataku said...

din: amiin ya Rabb.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...